• Sedinta foto studio

Fotografia în studio-ul Adrian Galea Photography

Pentru noi, unul dintre cele mai plăcute subiecte de fotografiat sunt portretele de copii. Gingășia, puritatea și frumusețea lor ne stârnesc creativitatea. Dintr-o dată, când realizăm ședințe foto pentru copii, ne vin foarte multe idei cu o ușurință pe care nici noi nu ne-o explicăm…

În studio-ul Adrian Galea Photography știm cât de special este copilul tău și îți garantăm întotdeauna că vom reuși să surprindem un zâmbet, un râs, o lacrimă, adică personalitatea unică a copilului tău. Vom fotografia atât portrete speciale cu bebelușul tău cât și imagini grăitoare ale interacțiunii dintre părinți și micuț. Fotografiile realizate te vor ajuta să surprinzi evoluția copilului tău și să-ți amintești peste ani toate detaliile adorabile ale micuțului.

Primul bebeluș fotografiat în studio-ul nostru a fost micuțul Ioan Dimitrie. La doar o săptămână după botez, când micuțul împlinea 3 luni de viață, părinții i-au făcut un cadou minunat, o ședință foto în studio-ul Adrian Galea Photography. Cum a ieșit ședința foto, te poți convinge și singur în curând, când vom posta toate fotografiile de studio, dar până atunci, iată câteva imagini de “încălzire”….

Autor: Nicoleta Galea

Fotografia în studio-ul Adrian Galea PhotographyAdrian
08

Leave a Reply