Ofertă botez

Pentru a putea alege serviciile care se potrivesc cu planurile și bugetul vostru, aveți la dispoziție mai multe pachete special concepute pentru fotografia de botez.

INTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU NOI PENTRU A AFLA CUM POȚI BENEFICIA DE REDUCERI!

Toate pachetele foto prezentate mai sus includ prezența unui fotograf profesionist pe toată durata evenimentului precum și:

 • Fotografierea întregii zile: ceremonia religioasă și petrecerea
 • O ședință foto de portret acasă sau în natură
 • Prelucrarea/postprocesarea tuturor fotografiilor
 • Număr de fotografii livrate nelimitate (minimum 500)
 • Se livrează imaginile la rezoluție maximă pe dvd-uri personalizate
 • Echipament foto profesional folosit: Aparat foto CANON 6D, 3 blitz-uri Canon, obiective foto Canon 24-70mm II, 70-200mm II

Esteposibil să adăugați extra-opțiuni pentru oricare dintre pachete optați. Pentru achiziționarea individuală a produselor / serviciilor vă invităm să vizitați magazinul virtual.

* Aceste oferte sunt valabile pentru București, pentru alte localități se poate adăuga taxă de transport, calculată în funcție de distanță.
Calitate - 0%
Satisfacție - 0%
Preț - 0%

 

Testimoniale clienți
 • Amazing work“A talented photographer with beautiful photographs! Congratulations!"
  Sharon Banta
 • Prezentare Training.EXE“Fiecare dintre noi își dorește ca momentele cele mai importante din viața lui să fie bine păstrate și mai ales să se poată reveni cu usurință la ele. De aceea, Fotografia are un rol esențial în viețile noastre. Dar ce te faci când nu găsești omul potrivit pentru asta?! Pentru noi soluția a fost Adrian Galea Photography - echipă profesionistă, fotografii grăitoare, prețuri decente. Am colaborat cu ei pentru Training.EXE și nu am nici cea mai mică ezitare în a-i recomanda!"
  Emilia Ilie -Training.exe
  Emilia Ilie
 • Prezentare Il Palazzo – Mogoșoaia“Prezentarea foto-video realizată de către Adrian Galea Photography pentru restaurantul Quattro Stagioni - Il Palazzo a fost mult peste așteptările noastre. Înțelegerea standardelor și dorințelor noastre, transmiterea mesajului în acord cu viziunea noastră, interesul acordat detaliilor, sunt premisele pentru care aș reveni fără ezitare la ei și totodată, pentru care îi recomand cu încredere”
  Roxana Onaca
 • Simplu, dar atât de liniștitorAcest video "Experimental" m-a făcut să ies din graba de zi cu zi impusă de viața cotidiană și mi-a reamintit de frumusețile naturii.
  Viorica Savva
 • Super amintiriAm ezitat mult înainte de a-l alege pe Adi, pentru că nu voiam să risc într-un moment atât de important cum este cel în care îți unești destinul pentru totdeauna cu alesul vieții tale. Ce faci dacă pozele nu sunt reușite ? Refaci nunta ?! Mă bucur atât de mult că am făcut alegerea perfectă !
  Alexandra
Ofertă botezAdrian