Oferte Adrian Galea Photography

Ofertă nuntă

Nunta este unul din momentele unice din viață în care totul trebuie să iasă perfect. O zi pentru care muncești atât de mult, dar totul se va derula cu o repeziciune fantastică. Un fotograf profesionist va ști să captureze momentele esențiale pentru a te putea bucura și mai târziu de acest moment magic. Ofer servicii profesionale pentru toate momentele nunții: cununie civilă, obiceiuri, cununie religioasă, ședință foto într-o locație la alegere, restaurant.  Și pentru că este important să alegi exact ceea ce ți se potrivește mai bine, îți pun la dispoziție mai multe pachete special concepute.

Pachete personalizate

Ofertă botez

Botezul este unic, fiecare moment din timpul slujbei este irepetabil și fiecare fotografie realizată va fi cu atât mai valoroasă pentru voi. Să alegi serviciile unui fotograf pentru botezul bebelușului tău nu înseamnă un moft, peste ani îți vei aminti cu drag privind albumul cu poze. Alegerea unui fotograf profesionist de botez este importantă deoarece personalitatea fiecăruia se reflectă în fotografiile realizate. Pentru mine, fotografia de botez este specială, într-o singură imagine pot surprinde puritatea, gingașia, frumusețea, într-un cuvânt perfecțiunea unei fiinițe umane. Consultă pachetele special concepute pentru fotografia de botez și alege-l pe cel care ți se potrivește mai bine

Pachete personalizate

Ofertă eveniment

Ofertele foto de eveniment pot varia, în functie de preferinţele fiecarui client în parte şi de tipul de fotografie solicitată. Pe langă serviciile special dedicate nunților și botezurilor, vă pot oferi la cerere și urmatoarele tipuri de servicii: ședință foto copii, poze de familie, prezentări foto/video de locații și restaurant, prezentare de produs, conferințe de presă, etc.

CONTACTEAZĂ-MĂ 

Câteva cifre cheie

100%

profesionalism

100%

calitate

100%

satisfacție

Ce spun clienții despre mine ?
 • Amazing work“A talented photographer with beautiful photographs! Congratulations!"
  Sharon Banta
 • Prezentare Training.EXE“Fiecare dintre noi își dorește ca momentele cele mai importante din viața lui să fie bine păstrate și mai ales să se poată reveni cu usurință la ele. De aceea, Fotografia are un rol esențial în viețile noastre. Dar ce te faci când nu găsești omul potrivit pentru asta?! Pentru noi soluția a fost Adrian Galea Photography - echipă profesionistă, fotografii grăitoare, prețuri decente. Am colaborat cu ei pentru Training.EXE și nu am nici cea mai mică ezitare în a-i recomanda!"
  Emilia Ilie -Training.exe
  Emilia Ilie
 • Prezentare Il Palazzo – Mogoșoaia“Prezentarea foto-video realizată de către Adrian Galea Photography pentru restaurantul Quattro Stagioni - Il Palazzo a fost mult peste așteptările noastre. Înțelegerea standardelor și dorințelor noastre, transmiterea mesajului în acord cu viziunea noastră, interesul acordat detaliilor, sunt premisele pentru care aș reveni fără ezitare la ei și totodată, pentru care îi recomand cu încredere”
  Roxana Onaca
 • Simplu, dar atât de liniștitorAcest video "Experimental" m-a făcut să ies din graba de zi cu zi impusă de viața cotidiană și mi-a reamintit de frumusețile naturii.
  Viorica Savva
 • Super amintiriAm ezitat mult înainte de a-l alege pe Adi, pentru că nu voiam să risc într-un moment atât de important cum este cel în care îți unești destinul pentru totdeauna cu alesul vieții tale. Ce faci dacă pozele nu sunt reușite ? Refaci nunta ?! Mă bucur atât de mult că am făcut alegerea perfectă !
  Alexandra
Contactează-mă

Adresa: Str. Polonă, Nr. 89, București | Telefon: +40 766 919 259 | Email: [email protected]

[contact-form-7 id=”28″ title=”Formulare de contact 1″]

Oferte Adrian Galea PhotographyAdrian