• Adrian Galea Photography
  • Echipa Galea

Meet the team

Adrian Galea Photography înseamnă profesionalism, seriozitate, dar și căldură, prietenie, familie. Soț și soție acum, liantul îl reprezintă FOTOGRAFIA, și împreună suntem Echipa Adrian Galea Photography.

Adorăm fotografia, călătoriile și ne place să surprindem cu ajutorul aparatului foto tot ce e frumos. Acestea sunt elementele care ne-au unit.

Iată povestea noastră: Într-o zi de iarnă, mai exact pe 12 decembrie, ne-am întâlnit, ca studenți la facultatea de „Fotografie, cinematografie și media”, în stagiunea de practică programată să se desfășoare în cadrul Ateneului Român pentru emisiunea „10 pentru România”. Ne-am văzut, ne-am plăcut (chiar foarte mult, dovadă ca am devenit și o familie) și am petrecut ore, zile în șir, fabulând despre arta fotografică și plănuind sau completându-ne reciproc imaginația în compunerea unor fotografii artistice. După câțiva ani, NE-AM CASATORIT, și am pornit împreună în aventura numită FAMILIE cât și în aventura FOTOGRAFIEI PROFESIONALE, prin Echipa Adrian Galea Photography!

La început am făcut doar fotografie de peisaj și câteva portrete. Pentru ca sursele de inspirație să fie mai multe și complexe, am pornit într-o călătorie prin Romania pentru a surprinde cât mai bine țara noastră în toată frumusețea și realitatea ei. Fotografiile realizate în urma călătoriilor au apărut în cadrul expoziție personale din Las Vegas, pe 6 decembrie 2009, expoziție cu titlul „A part of Romania”.

Acesta a fost primul pas către ochii celorlalți. După aceea, am fost părtași la tot felul de evenimente și am surprins cu ochiul camerei foto momente de neuitat: nunți, botezuri, trash the dress, promovare diferite locații, firme, asociații, produse culinare. Ne-am transpus în povestea fiecărui eveniment, a momentului fiecărei persoane care ne-a chemat să îi fim alături, ne-am implicat, am creat, am dat idei, dar mai presus de orice, am ținut cont și am respectat cerința persoanei fotografiate. Ne-am lăsat purtați de inocența copiilor la botezuri, ne-am emoționat la fiecare nuntă la care am fotografiat și am trăit fiecare clipă alături de miri. Toate acestea au făcut ca fotografiile noastre să nu fie simple hârtii colorate, ci povești care „trec” dincolo de hârtie și care umplu inimile, nu doar ale persoanjelor principale, cât și ale celor care le privesc.

Te invităm așadar, să explorezi site-ul nostru, să investighezi fiecare fotografie, să te lași purtat de emoțiile pe care ți le trezesc, și să apelezi la noi, dacă simți că împreună putem face o echipă!

Autor: Nicoleta Galea

Meet the teamAdrian
05

Leave a Reply